Bel ons

+32 474 75 33 90

Wie zijn wij?

Eurocars is sinds 2002 verkoper van nieuwe en tweedehands wagens. Als jong bedrijf gingen we meet af aan met veel ambitie te werk. Zo werden alle wagens aan een zware selectieproef onderworpen voor ze werden aangekocht. De resultaten bleven dan ook niet uit.

Op relatief korte termijn is Eurocars erin geslaagd om een succesvolle vertrouwensrelatie op te bouwen met onze klanten en leveranciers. Deze contacten zijn voor ons van groot belang. Ze vormen immers de fundamenten van onze steeds groeiende onderneming.

Eurocars heeft de voorbije 18 jaar een ijzersterke reputatie weten op te bouwen als consequente en betrouwbare verkoper. We verkopen tweedehandswagens in groot vertrouwen, in een branche waar het vertrouwen vaak zoek is. Dit resulteerde in een hoge graad van klanttevredenheid.

Door het overaanbod van nieuwe wagens, kunnen we immers putten uit het ENORME AANBOD bij onze leveranciers, zowel in binnen als buitenland. Geen stocks of dure showrooms staan garant voor uitzonderlijke voordelige prijzen en hoge kortingen.

Eurocars is lid van www.traxio.be. Alle wagens worden bovendien geleverd met een Europese garantie van minimum 1 jaar. Deze waarborg kan worden uitgebreid tot 5 jaar voor nieuwe wagens of tot 2 jaar voor tweedehands wagens. Aarzel niet je te informeren naar onze voorwaarden. Mocht er zich tijdens deze garantieperiode toch een probleem voordoen dan kan je uiteraard steeds bij ons terecht. Wij doen beroep op een officiƫle dealer om de herstelling uit te voeren. Voor onderhoud kan je steeds terecht bij een plaatselijke dealer.

Al onze wagens worden geleverd met een Carpass. Zo ben je zeker van de juiste kilometerstand.